AlumíniumAcélVasbetonÉpületgépészetGenerál kivitelezés
CégismertetőSzolgáltatásokPartnereinkReferenciákKapcsolat

Acél

A Vortex 2000 Kft. egyik fő profilja a könnyű- és középnehéz, egyedi acélszerkezetek gyártása és szerelése.

A megrendelőknek nyújtandó minél teljesebb szolgáltatások érdekében a Vortex 2000 Kft. mind fő-, mind alvállalkozóként vállalja az acélszerkezetek tervezését és kivitelezését. Mivel cégünk alapfilozófiája a partnerek és a megrendelők magas szintű kiszolgálására való törekvés, ezért a szállíthatóság figyelembe vételével vállaljuk az acél szerkezeti egységek szállítását, szállíttatását, illetve egyéb, a kivitelezés szempontjából szükséges organizációs tevékenységet.

Társaságunk tevékenységei közé első sorban a különböző funkciójú acélváz szerkezetű ipari- és középületek (gyártócsarnokok, raktárak, stb.), valamint acélszerkezeteket tartalmazó kisebb nagyobb vasbeton, vagy falazott szerkezetű épületek acélszerkezeteinek kivitelezése tartozik, ide értve az acél épület-tartószerkezeteket, továbbá a kiegészítő könnyű épületszerkezeteket (héjalások, burkolatok, vázszerkezetek, stb.) és a lakatos szerkezeteket.

Acélszerkezet kivitelező ágazatunk hasznos szerepet játszik a másik két fő ágazattal történő közreműködés során is, kiegészítve azokat, vagy önállóan működve az építési tevékenység során. Ez előnyt jelent a generál kivitelezői vállalkozások során.

A cég magas minőségű működésében nagy szerepet játszanak a céggel kapcsolatban álló, acél- és alumíniumszerkezetek gyártásához kapcsolódó elsőrendű beszállító cégek: Thyssen Ferroglobus Rt., Thyssen Hoesch, TRIMO H. Kft., Trapézker Kft., Alukönigstahl Kft., Alcoa-Europa Kft., Lattmann Üveg Kft., Hőszig Kft., Alba Glas Kft., Reynaers Aluminium N.V., stb.

Acélszerkezet gyártás

Az acélszerkezet gyártás (az alumínium szerkezet gyártással együtt) cégünk telephelyén lévő 2500 m2- es, két daruzott hajós műhelycsarnokunkban történik. Bizonyos szerkezetek (pl. hosszú, v. túl nehéz), illetve saját gyártó kapacitásunk telítettsége esetén alvállalkozó cégek bevonásával végezzük gyártó tevékenységünket. Ez vonatkozik az olyan felület előkészítési és felületkezelési eljárásokra is, mint a szemcseszórás, tüzihorganyzás, vagy a porszórás. Fenti feladatok végrehajtásához az idők folyamán már kialakult és jól működő partnerkapcsolataink és alvállalkozó cégeink állnak rendelkezésünkre.

Tervezés

Cégünk első sorban komplett kiviteli tervek alapján végzi tevékenységét, kiegészítve azokat a gyártmányrajzok és csomóponti jóváhagyási rajzok készítésével. Ezen rajzokat tervező program segítségével készítjük. Bizonyos esetekben, pl. tervszolgáltatás hiánya miatt, továbbá tervezéssel együtt vállalt generál vállalkozás esetén külső tervezőket alkalmazunk.

Tevékenységi körök

Tekintse meg referenciáinkat itt.