AlumíniumAcélVasbetonÉpületgépészetGenerál kivitelezés
CégismertetőSzolgáltatásokPartnereinkReferenciákKapcsolat

Vasbeton

A Vortex 2000 Kft. mind fő-, mind alvállalkozóként vállalja komplett monolit vasbeton szerkezetek építését, ill. ezekhez kapcsolódó szakipari (falazás, szigetelés, belső vakolás, homlokzatképzés stb.) munkák kivitelezését.

A szerkezetépítés keretein belül a különböző funkciójú előre gyártott pillérvázas, ill. monolit szerkezetű ipari- és középületek (gyártócsarnokok, raktárak, irodaházak, mélygarázsok stb.), monolit vasbeton és falazott szerkezetű társasházak és lakóparkok kivitelezését is vállaljuk.

Az önállóan is működő alumínium és acélszerkezeteket gyártó és kivitelező ágazataink közreműködésével szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani az építési tevékenység során, ezzel biztosítva a beruházások egyszerűbb és hatékonyabb lebonyolítását.

A szerkezetépítés során jelentős szerepet játszanak a cégünkkel folyamatosan kapcsolatban álló szállító cégek: Holcim Beton Rt., Danubius Beton Rt., Lasselsberger Hungaria Kft., Magyar Doka Zsalutechnika Kft., Hünnebeck Hungaria Kft., ThyssenKrupp Ferroglobus Rt.

Szerkezetépítés

Cégünk elsősorban komplett kiviteli tervek alapján végzi tevékenységét.

A beton, monolit vasbeton szerkezetek építését részben a cég tulajdonában levő nagytáblás zsaluzati rendszerrel, részben a cég alumínium és acélszerkezet ágazatát is kiszolgáló, a cég telephelyén levő 2500 m2 alapterületű műhelycsarnokkal biztosítjuk, melyben a szükséges betonacél vágási és hajlítási munkákat végezzük. A mélyépítési feladatokat alvállalkozók közreműködésével-, bevonásával végezzük.

Tevékenységi körök

Tekintse meg referenciáinkat itt.