AlumíniumAcélVasbetonÉpületgépészetGenerál kivitelezés
CégismertetőSzolgáltatásokPartnereinkReferenciákKapcsolat

A Vortex Comfort Épületgépészeti Kft. 2003-ban alakult, a Vortex cégcsoport külön gépészeti egységeként, mely 1992 óta működik.

Az évtizedes elkötelezett és felelősségteljes szakmai munka eredményeként mára már elmondhatjuk magunkról, hogy az épületgépészeti ágazat megbecsült tagjai lettünk nemcsak a kis, de a nagyobb volumenű feladatok terén is.

A tömören, lényeget megfogó feladat meghatározását követő megbízható, korrekt, gyors, pontos munkát végző team jó minőségű, a kor igényeinek megfelelő magas használati értékű rendszert állít elő, minél eredményesebben, alacsony költségszinten üzemeltethetően, korszerű, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető rendszer formájában, lehetőleg jól szervezett szervízháttérrel a folyamatos működés, üzemvitel biztosítása mellett.

A mindezek megvalósításakor szerzett tapasztalatokat visszacsatoljuk a következő tervezési, előkészítési, kivitelezési, üzemeltetési munkáinkba, hogy egyre jobb minőségű (szellemi) terméket hozzunk létre.

Cégünk elismeri a megrendelő igényeit, a hibátlan telepítés fontosságát, és mindezt széleskörű szakmai háttérrel támasztja alá. Az épületgépészeti tevékenységek széles palettáját szolgáltatjuk, méretre szabva az ügyfelek elképzeléséhez. A többcélú műhelyektől az ipari telephelyekig, az ipari parkoktól az üzlethelységekig egyetlen filozófiát követünk: kombinálni a minőséget az épületgépészet legújabb és legmagasabb szintű megoldásaival. Ezért legfőbb feladataink közé tartozik a gyártók sokoldalú fejlesztéseinek megismerése, és azok gyakorlatban történő megvalósítása. Mindezek érdekében munkatársainkat folyamatosan szakmai képzésekben részesítjük.

Fő szempontjaink közé tartozik az adott körülményekhez legjobban igazodó, minden igényt kielégítő rendszerek megvalósítása. Ön biztos lehet abban, hogy műszakilag kompetens személyek nyújtják a személyre szabott ügyfélszolgálatot az első konzultációtól a végleges tervek elkészítéséig és a karbantartásig.

A Társaság küldetése:

Tekintse meg referenciáinkat itt.